Szegedi cégkatalógus. Szegedi cégek listája

Szeged városában lévő cégek, vállalkozások adatai

Regisztrálja cégét ingyen!

Szabályzat

A regisztráció szabályai

A regisztráció mindenkori díjait a Médiaajánlat menüpont tartalmazza.

Regisztrációs igényt a Regisztráció menüpont alatt megtalálható regisztrációs űrlap megfelelõ kitöltésével, és a "Küldés" feliratú gombra történő kattintással lehet benyújtani.

A regisztrációs igényt benyújtó vállalkozás, a "Küldés" gombra történő kattintással egyidőben elfogadja a cégkatalógus minden szabályát.

A regisztrációs űrlapon kötelező megadni a cég nevét, tevékenységét, legalább egy elérhetőségét, és a kapcsolattartó nevét illetve email címét.

A regisztráció során megadott adatok (kivéve a kapcsolattartó neve és elérhetősége) nyilvánosak, a honlap minden látogatója számára elérhetők.

A Kapcsolattartó neve és elérhetősége mezőben megadott adatok kizárólag a honlap üzemeltetője számára elérhető.

A cégkatalógus üzemeltetője jogosult a regisztrációnál megadott bármely email címre alkalmanként hírlevelet küldeni.

A különböző kategóriákba való besorolás a honlap üzemeltetőjének a feladata.

Egy vállalkozás tetszőleges számú kategórián belül szerepelhet, amennyiben tevékenysége az adott kategóriához kapcsolódik. Ennek a kapcsolatnak az eldöntése a cégkatalógus üzemeltetőjének a joga és feladata.

A regisztráció korlátlan ideig érvényes, visszavonására a cégkatalógus üzemeltetője, és az adott vállalkozás kapcsolattartója jogosult.

A regisztrált vállalkozások automatikusan bekerülnek a http://www.orszagos-cegkereso.hu címen található Országos cégkereső adatbázisába is.

Általános szabályok

A cégek, vállalkozások a regisztrációs űrlapon lévő adatokat kötelesek a valóságnak megfelelően megadni.

A cégkatalógus üzemeltetője nem köteles a regisztrált cégek adatainak valóságtartalmát vizsgálni, ezért semminemű felelősséget nem vállal a cégek adatainak tartalmáért. A cégek saját felelősségükre teszik közzé adataikat.

Amennyiben a cégkatalógus üzemeltetőjének mégis tudomására jut, és bebizonyosodik, hogy a regisztrált cég adatai nem felelnek meg a valóságnak, illetve azok a cégkatalógus látogatóit megtévesztik, a cégkatalógus üzemeltetőjének jogában áll a regisztrált cég adatait az adatbázisból törölni.

A regisztrált cégek esetleges, nem a valóságnak megfelelő adataiból származó, a cégkatalógus látogatóinak okozott kárért a cégkatalógus üzemeltetője semminemû felelősséget nem vállal, ezért a regisztrált cég tulajdonosa vonható felelősségre.

A cégkatalógus üzemeltetője fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen cégkatalógus szabályait bármikor egyoldalúan megváltoztassa.

A cégkatalógus szabályainak nem ismerése, nem mentesít annak betartása alól.

Adatvédelmi nyilatkozat

A cégkatalógus üzemeltetője a regisztráló cégek nyilvános adatain kívül csupán a kapcsolattartáshoz szükséges nevet, és elérhetőséget kér a regisztráció alkalmával. Ezen adatok a nyilvánosság részéről a honlapon nem elérhetők, ezeket az adatokat kizárólag a cégkatalógus üzemeltetője használja föl a kapcsolattartás céljára. Ezeket az adatokat harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adja át, biztonságos tárolásáról gondoskodik.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.

Regisztrált vállalkozások száma: 100

Utoljára regisztráltak:

Deckmaster kártyabolt

Minőségi franciakártya webáruház,...

Hőtérkép Kft.

Fal, padló, menyezet fűtés infra...

FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda Kft

könyvelés, bérszámfejtés-és...

Hírös Futár Kft

Futárszolgálat, csomagszállítás

Győri Antal

Ács-állványozás, zsaluzás....

Add a Startlaphoz

Szponzorált linkek:

Partner oldalak:

Cégkatalógus.net
Budapesti és pest megyei cégkatalógus
Debreceni cégkatalógus
Miskolci cégkatalógus
Kecskeméti cégkatalógus
Székesfehérvári cégkatalógus

Hasznos linkek:

Csongrád megyei és szegedi információk
Szegedi Erzsébet utalvány elfogadóhelyek
Menyasszonyi ruhaszalonok Szegeden
Szegedi és egyéb álláshirdetések
Szegedi albérlet hirdetések
Állás Szeged